Hygge-blog

#nyddesmåglimt #lyshygge

3 tips til en lysere hverdag

Hvordan får du hverdagen til at se lys ud? 
I dag har jeg et tip til dig om netop det. Det er godt nok ikke raketvidenskab. Men personligt for mig, så virker det.

Førhen levede jeg nemlig for weekenderne. Men jeg fandt ud af, at med lidt ekstra hygge i hverdagene glæder jeg mig faktisk også til dem.

Tippet er: Nyd de små glimt.

Og med de små glimt, mener jeg:
Fuglen, der synger udenfor.
Den varme the i koppen.
Et kram fra en manden, børnene eller en nær ven.
Stearinlys i vinduerne.
Gæsterne ved bordet.

Kan du selv finde på flere? 
Det kan lyde nemt, men nedenfor giver jeg dig inspiration til, hvordan du kan skabe ekstra hygge med små glimt i hjemmet.

 

Tip 1: Tænd et LED stearinlys til morgenmaden

I hverdagene går morgenmaden højst sandsynligt stærk. Men selvom det kun handler om 5, 10 eller 20 minutters morgenmad, er det alligevel noget særligt over at gøre det ekstra hyggeligt. Tænd et enkelt eller tre LED stearinlys, og lad resten af din belysning være slukket. Det føles ganske specielt at sidde i mørket og nyde sin morgenkaffe og morgenbrød. Og det giver en dejlig, rolig start på dagen.

Tip 2: Kom hjem til et lys-opfyldt hjem 
Det her tip fik vi faktisk af en kunde, og det er så godt, at vi deler det her.

Vores kunder brugte nemlig fjernbetjeningen til hendes lys. På fjernbetjeningen kan hun sætte timer på sine lys. Det havde hun gjort, så det passer med, at hun hver dag kom hjem fra arbejde til et hjem, hvor LED stearinlysene automatisk stod tændt. Jeg synes, det er virkelig en hyggelig idé. At byde sig selv velkommen hjem til et varmt hus – fyldt med tændte lys.

Tip 3: Gør noget ekstra ud af borddækningen – selv på en mandag.

Kender du det at sætte sig til et smukt dækket bord? Det er som om, at maden pludselig bliver bedre. Man får hvert fald en fornemmelse af, at her er en, der har gjort sig umage. Det kunne da være lidt sjovt at dække et smukt bord – selv på en mandag. Gad vide, om manden, børnene eller veninderne lægger mærke til det? Hvis de ikke gør, kan du jo selv for lov til at nyde synet.

Der skal ikke meget mere til end et par smukke servietter, et fint stel og et par LED stearinlys – og så er den klaret.

Jeg håber, du med mine tips kan få et lidt lysere og hyggeligere hverdag.