Hygge-blog

#nyddesmåglimt #lyshygge

efterår hygge

5 ting, der gør efteråret til den bedste hygge-tid

Efterår er lig med hygge: Stearinlys, hyggesokker og tæpper i massevis. Er du ikke helt i ægte efterårs-stemning, så giver vi dig her fem gode idéer til at blive det.

1. Varm chokolade

Efter en periode med is-kaffe, isvaffel og is-the er det nu endelig tid til varm chokolade med en top af lækker flødeskum. Der er altså ikke noget bedre end at varme sig på sådan en kop. Den søde drik kan toppes med alverdens lækkerier, som skumfiduser eller vaniljesirup. Det er nærmest som efterår i en kop.

Efterår 

2. Uldsokker og tæpper

Yes, hyggesokker og tæpper på en kold efterårsdag. Nu er det ideelt at bygge sig egen hule med puder, tæpper, plaider og uldsokker. Når regnen pisker ned udenfor, er det altså hyggeligt at gemme sig indenfor. Lige netop derfor elsker vi efterår og alt, hvad der følger med.

efterår3. Hjemme-bio

Når det er efterår, er der ofte fyldt med gode serier, film og godt tv. Sæt dig godt til rette i sofaen og mærk, hvordan roen sænker sig. Ahh – nogen gange er det bare det, vi har brug for. Men pas på, det kan godt gå hen og blive en vane. 😉

efterår

4. Stearinlys og lyskæder

Okay, vores nummer 1 på listen af efterårs-hygge: Stearinlys og lyskæder. Lad dem være de eneste til lyse dit hjem op en mørk aften. Det giver hvert fald den helt rette stemning. Du kan passende iklæde dig uldsokker, snup en varm chokolade og tænde op for hjemme-bioen, så bliver det altså ikke hyggeligere.

efterår5. Gåture i skoven

Efteråret byder ikke kun på indendørs hygge. En rask gåtur i skoven er guld værd. Så mange fine farver og nuancer at kigge på – og nu kan du passende samle kastanjer til at pynte i hjemmet. Der er altså stor sandsynlighed for at føle ægte efterårsglæde.

efterår

Tags:
,