Hygge-blog

#nyddesmåglimt #lyshygge

Hvem er Lyshygge egentlig?

Kender du det der med, at du er på en webshop. Du finder flotte produkter. Prisen er god. Og du er klar til at bestille. Alligevel bliver du lidt i tvivl, om du nu kan stole på den webshop. Hvem er menneskene bag? Og får du nu dine produkter?

Sådan en tanke, synes vi slet ikke, at du skal have her hos os. Derfor vil vi gerne sige et digitalt hej til dig derude bag skærmen.

Et hej fra os, Rikke og Kim. Vi er far og datter, der startede Lyshygge op tilbage i 2015.

Det gjorde vi med ét formål: at udvikle og skabe miljøvenlig hygge. Hos os er stearinlys en vigtig del af at hyggen. Men vi ikke vil gå på kompromis med vores indeklima. Ægte stearinlys forurener nemlig lige så meget som en trafikeret vej fyldt med forurening fra bilerne. Hertil kom idéen med at forhandle LED stearinlys, der både spreder hygge og er miljøvenlige.

I Lyshygge-universet hylder vi hyggen – både i weekenden men også særligt i hverdagene. Vi tror på, at hvis vi bare nyder de små glimt i livet hver dag, så vil det hele være lidt hyggeligere og rarere.

Det er mig, Rikke, der kommunikerer med jer gennem nyhedsbrevet og vores sociale medier som facebook og instagram.  Det er også mig, der tager billeder og giver inspiration. Så hvis I mangler noget eller gerne vil se noget andet på vores sider, så henvend jer endelig til mig på rikke@lyshygge.dk

Kim er ham, der køber varer ind og udvikler vores sortiment. Så har du idéer til nye varer eller lignede, så skriv endelig til ham på info@lyshygge.dk.

For os er det vigtigt at nyde de små glimt i livet – er det også det for dig?

De hyggeligste hilsner

Kim og Rikke