Hygge-blog

#nyddesmåglimt #lyshygge

Hvilke LED stearinlys skal jeg vælge?

 

Hygge er næsten altid lig med stearinlys, men ægte stearinlys forurener dit hjem og indeklima. Derfor er LED stearinlys et godt alternativ, når du vægter hyggen og miljøet højt. Men hvilke LED stearinlys skal du vælge? Og hvad passer lige netop til dine behov? Ja, der er mange muligheder, så derfor guider vi dig igennem den store verden af LED stearinlys.

 

Hvad betyder noget for dig?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad det vigtigste kriterie er for dig ift. LED stearinlys. Er det størrelsen på lyset? Batteritiden? At du kan bruge det til særlige lysestager? Skal flammen være fast eller bevægelig? Nedenfor uddyber vi de forskellige kriterier.

 

Tynde eller tykke lys?

I vores sortiment af LED stearinlys har vi både lys med en diameter på 7,5 cm og på 9 cm. Det lyder ikke som en særlig stor forskel, men det er nu muligt at se forskellen i virkeligheden. Hvis du ønsker dig et ”normalt” bloklys på størrelse med de ægte stearinlys, du kan købe i de fleste butikker, skal du gå efter en diameter på 7 cm. Hvis du ikke har noget i mod, at lyset er lidt kraftigere og mere bastand, skal du gå efter diameteren på 9 cm. Begge kan bruges på borde, i reoler, vinduer mm. Vi har også et enkelt sæt med en diameter på 10 cm, som passer rigtig godt til at stå på gulvet eller i store vinduespartier.

 

Tynde LED stearinlys (tryk på teksten og gå til lysene) 

 

Carla

Anna hvid

Anna grå

Anna sort 

Maja

 

Tykkere LED stearinlys:

Lena

Sofia

Rika

 

Ekstra lang batteritid?

Standardbatteritiden på LED stearinlysene er 100 timer, men nogle LED stearinlys har ekstra lang batteritid. Vi har sæt med 1600 timers batteritid og 1200 timers batteritid. De er særlig gode til steder, hvor du har lysene tændt hele tiden. Det kan for eksempel være på arbejdet, på køkkenbordet eller andre steder, du opholder dig meget.

 

Sæt med ekstra batteritid:

Lena (tykke lys)

Sofia (tykke lys)

Carla (tynde lys)

 

Lys til specielle stager?

Vi har også udviklet LED stearinlys, der passer til særlige stager fra mærker som: Menu, Piet Hein, Georg Jensen, Kähler mfl. Så du også kan få miljøvenlige lys til alle dine stager.

Cobra LED stearinlys paser til Georg Jensens Cobra gulvstager og Alter stager. Bemærk, hvis du har Cobra bordstager fra Georg Jensen, skal du have fat i Emma Kronelys.

Nina LED stearinlys passer til Piet Hein gulvstager. Bemærk, hvis du har Piet Hein bordstager, skal du have fat i Emma Kronelys.

 

Fast eller bevægelig flamme?

De fleste af vores LED stearinlys er med bevægelig og synlig flamme for at gøre lyset så autentisk som muligt. Men vi har ét stearinlys, hvor flammen er fast og gemt nede i lyset. Dette sæt er særlig godt til steder, hvor du alligevel ikke vil kunne se flammen, fx til lanterner eller på hylder og reoler over øjenhøjde. Lyset er også rigtig fint i sig selv og kan bruges sammen steder som almindelige stearinlys.

Victoria sæt med fast flamme

 

Værd at vide om alle LED stearinlys sæt

Alle lys er lavet af 100% ren paraffin. Det gør, at alle vores LED stearinlys er autentiske og kan forveksles med ægte stearinlys. Lysene kommer som regel med fjernbetjening – information herom står angivet under hver produktbeskrivelse. Med fjernbetjening kan du tænde og slukke LED stearinlysene, uden at skulle rejse dig. Du kan også bruge fjernbetjeningen til at skrue op og ned for lysstyrken. Vi kan derudover varmt anbefale at bruge timer-funktionen på vores LED stearinlys – herved tænder og slukker lysene helt automatisk på samme tidspunkt hver dag. Nemmere bliver det ikke.

 

Se alle stearinlys sæt lige her