Hygge-blog

#nyddesmåglimt #lyshygge

Hvilke LED stearinlys skal jeg vælge?

Hygge er næsten altid lig med stearinlys, men ægte stearinlys forurener dit hjem og indeklima. Derfor er LED stearinlys et godt alternativ, når du vægter hyggen og miljøet højt. Men hvilke LED stearinlys skal du vælge? Og hvad passer lige netop til dine behov? Ja, der er mange muligheder, så derfor guider vi dig igennem den store verden af LED stearinlys.

Oversigt over de forskellige typer lys

Jeg har lavet en oversigt med de væsentligeste funktioner, så du kan vælge, hvilket LED stearinlys der er bedst.

Forskellige typer af stearinlys 

Vi har to forskellige kollektion af stearinlys: Anna kollektionen eller Luna kollektionen. Du genkender Anna kollektion på fordybningen i lyset samt den bevægelige flamme, når lyset er tændt. Luna kollektionen er genkendelig på den flade top, den dråbeformede 3D flamme samt den sorte væge.

Begge kollektioner er lavet i ægte stearin og har mulighed for at tilkoble fjernbetjening.

Tynde eller tykke lys?

I vores Anna kollektion har vi LED stearinlys med en diameter på 7,5 cm og på 9 cm. Det lyder ikke som en særlig stor forskel, men det er nu muligt at se forskellen i virkeligheden. Hvis du ønsker dig et ”normalt” bloklys på størrelse med de ægte stearinlys, skal du gå efter en diameter på 7,5 cm. Hvis du ikke har noget i mod, at lyset er lidt kraftigere og mere bastant  skal du gå efter diameteren på 9 cm.

Anna kollektion: 

Carla (7.5 cm)

Anna hvid (7.5 cm)

Lena (9 cm)

I vores Luna kollektion har vi et slankt sæt og et bredt sæt. Det slanke sæt har en diameter på 5 cm, og det brede sæt har en diameter på 7,5 cm. Højden varierer.

Luna kollektion: 

Bredt sæt (7.5 cm) 

Slankt sæt (5. cm) 

Ekstra lang batteritid?

Standardbatteritiden på LED stearinlysene er 100 timer, men nogle LED stearinlys har ekstra lang batteritid. Vi har sæt med 1600 timers batteritid og 1200 timers batteritid. De er særlig gode til steder, hvor du har lysene tændt hele tiden. Det kan for eksempel være på arbejdet, på køkkenbordet eller andre steder, du opholder dig meget.

Sæt med ekstra batteritid:

Lena (9 cm, 1200 timers batteritid)

Carla (7,5 cm, 1200 timers batteritid)

Luna bredt sæt (7.5 cm, 400 timer) 

Luna slankt sæt (5 cm, 400 timer)

Lys til specielle stager?

Vi har også speciallys til dine særlige stager. Her ser du en oversigt:

Vi har også udviklet LED stearinlys, der passer til særlige stager fra mærker som: Menu, Piet Hein, Georg Jensen, Kähler mfl. Så du også kan få miljøvenlige lys til alle dine stager.

Cobra LED stearinlys paser til Georg Jensens Cobra gulvstager og Alter stager. Bemærk, hvis du har Cobra bordstager fra Georg Jensen, skal du have fat i Emma Kronelys eller Luna kronelys.

Nina LED stearinlys passer til Piet Hein gulvstager. Bemærk, hvis du har Piet Hein bordstager, skal du have fat i Emma Kronelys.

Værd at vide om alle LED stearinlys sæt

Alle lys er lavet af 100% ren paraffin. Det gør, at alle vores LED stearinlys er autentiske og kan forveksles med ægte stearinlys. Lysene kommer som regel med fjernbetjening – information herom står angivet under hver produktbeskrivelse. Med fjernbetjening kan du tænde og slukke LED stearinlysene, uden at skulle rejse dig. Du kan også bruge fjernbetjeningen til at skrue op og ned for lysstyrken. Vi kan derudover varmt anbefale at bruge timer-funktionen på vores LED stearinlys – herved tænder og slukker lysene helt automatisk på samme tidspunkt hver dag. Nemmere bliver det ikke.

Se alle stearinlys sæt lige her