Hygge-blog

#nyddesmåglimt #lyshygge

Hvilken lyskæde skal jeg vælge?

Lyskæder er hyggelige året rundt, og vi er af den holdning, at dem kan vi ikke få for mange af. Men hvilke skal du vælge, og hvilke passer til dine behov? Vi guider dig her igennem de forskellige lyskæder.

Batteri eller stikkontakt?

En af de kriterier du kan vælge lyskæde på er, om du vil have dem på batteri eller til stikkontakt.

En lyskæde på batteri kan du bruge lyskæden overalt uden at skulle tage højde for en stikkontakt eller en ledning, der måske ikke er lang nok. En lyskæde på batteri kan både ligge på et spisebord, som dekoration når du får gæster, den kan hænge i vinduet, langs væggen over billeder og alle de steder, du kan komme i tanke om. Til gengæld skal du også skifte batterier, når du har opbrugt energien i batterierne.

En lyskæde med stikkontakt kan du også bruge overalt, så længe ledningen kan nå hen til en stikkontakt. Typisk vil ledningen også være længere uden lamper eller lanterner, så den netop har mulighed for at nå. Ellers vil du kunne hænge den i vinduet, langs væggen, over spejlet, og hvor du ellers kan være kreativ at hænge den.

Lyskæde på batteri (tryk på teksten og se lyskæderne)

Carla lyskæde

Alma lyskæde

LED foto flips

 

Lyskæde til stikkontakt

Camilla 20 meter

Julia 4,5 meter

Glas- eller plastikpære? 

Glaspære er mere sårbare og kan selvfølgelig nemmere gå i stykker, men det giver også et eksklusiv look. Hvis du skal bruge din lyskæde et sted uden vind eller indenfor i hjemmet, er vores Anna lyskæde et godt valg. Alle andre lyskæder er med plastiskpærer og kan derfor godt tåle at hænge udenfor.

Se hele udvalget lige her