Få adgang til ferierabatten på 8 %, der gælder på shoppen. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag rabatkoden. Vi pakker nemlig kun ordrer d. 5. 10. og 24. juli.

Hygge-blog

#nyddesmåglimt #lyshygge

Julens mest populære produkter

Julen nærmer sig med hastige skridt, og lige om lidt er det december.

Allerede nu er vores julesalg gået i gang – og vi fornemmer, at mange af jer derude, glæder sig ligeså meget til julen, som vi gør.

Vi er godt i gang i det lille juleværksted. Vi pakker og pakker, og er stolte af, at så mange vil skifte deres ægte stearinlys ud med LED julelys.

Det er nemlig både mere sikkert og mere miljøvenligt at vælge LED stearinlys til julens mange dekorationer.

Og så er det altså også rigtig smart, at du kan genbruge lysene hele året rundt.

Nedenfor har jeg samlet de allermest solgte produkter op til julen – indtil videre selvfølgelig. Vi har jo ikke ramt julen helt endnu 🙂

Julens top 3 produkter: 

1. LED juletræslys 

Julelys på juletræet er prikken over i’et, og det er så hyggeligt. Men hvis du normalt bruger ægte stearinlys, følger der også en bekymring med om brand. Vi har førhen altid haft en spand vand stående ved siden af, hvis uheldet var ude. Det behøver vi ikke mere. Nu bruger vi LED juletræslys, som passer i vores normale holdere – men vi slipper nu for brandfaren og bekymringerne. Dejligt!

Lysene kan sættes på timer i 4 eller 8 timer, hvorefter de tænder/slukker automatisk samme tidspunkt hver dag – så de lyser smukt hver dag op til jul.

Se dem lige her. 

2. LED Adventslys til juledekorationer 

Jeg elsker adventsdekorationer og generelt alle juledekorationer. Derfor er det oplagt at bruge Santa sættet – og det er der også mange af jer, der ude der synes. Jeg synes, det er superfint at lave en dekoration som nedenfor med dem.

Se dem lige her

3. LED Clara kogle med bevægelig flamme 

Når vi nu snakker om juledekorationer – så kommer vi heller ikke udenom kogler. For kogler er jo oplagte og nærmeste selvsagte, når der kommer til jul.

Som supplement til de almindelige kogler, synes jeg, disse kogler med bevægelig flamme er så fine. Jeg bruger dem selv i dekorationer, men de er også rigtige flotte som pynt på bordet.

Se dem lige her