Spørgsmål & svar

Vi har herunder samlet en lang række spørgsmål som forhåbentlig kan være dig behjælpelig, hvis du skulle have et spørgsmål eller to. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, så skal du endelig kontakte os via tlf./sms, pr. mail eller facebook. Vi har åbent hverdage fra 10-16. Telefon: +45 60 88 10 57 / E-mail: info@lyshygge.dk

Generelt

Er LED stearinlys miljøvenlige?

Vores leverandør er BSCI godkendt. Det vil sige, at produktionen er foregået over ordentlige arbejdsforhold. De er fremstillet af 100% paraffin.
Derudover er der ingen risiko for sod, røg og partikler i luften, som der ellers er ved almindelig stearinlys. Det mindsker en forurening af indeklimaet.

Hvad er billigst – alm. Lys eller LED-lys ?

LED lys er betydeligt billigere i drift end alm. bloklys.

Ligner LED stearinlys rigtige lys?

Vores LED stearinlys har en bevægelig og livagtig flamme på toppen af lyset, så det ligner, at lyset står og blafrer. Lysene er lavet i 100 % ægte paraffin, hvilket giver en autentisk følelse af stearinlys. Så det er meget tæt på, at LED stearinlys ligner ægte lys.

Hvilken farve har lysene?

Flammen er hvid/lys cremefarvet og giver et varmt skær, dog uden at være gult/orange. Farven på lyset afhænger af din valgte model. De kommer i forskellige farver som sort, mint, askegrå m.m. Det står klart anvist under hver enkelt produkt samt på billederne.

Lyser de meget op?

Lysene lyser lige så meget op som almindelig stearinlys. Du kan dog skrue ned for lysstyrken, så sparer du også på batteriet.
.

Har i også kronelys?

Ja findes under produkter: Kronelys/fyrfadslys

Kan LED stearinlysene bruges hele året?

Ja, du kan nyde de små glimt hele året. Både indenfor om vinteren eller til sommeraftner udenfor. Så længe de ikke får fugt, er det hyggeligt på alle tider af året.

Hvor lang tid holder batterierne?

De LED stearinlys, der bruger AAA batterier holder i cirka 80 timer. Dem med AA holder i cirka 120 timer. Det er dog en god idé at skrue ned for lysstyrken, så sparer du på batteriet.

Følger der en fjernbetjening med til alle sættene?

Ja, det gør der ganske gratis – dog ikke på vores Nanna Lys.

Følger der batterier med til alle sættene?

Nej, det er kun i vores DE LUXE sæt eller hvor det er klart anvist. Der står under det enkelte produkt om det medfølger eller ej.

Siger jeres lys noget, når de er tændt?

Da lysene ser så livagtige ud som overhovedet muligt, bevæger flammen sig. Det gør, at der kommer en lille klik lyd, når flammen slår ind på lyset.

Må jeres LED-stearinlys stå i solen?

nej, ligesom almindelige stearinlys kan de ikke tåle dette – de smelter.

LED-kugler/lamper

Kan LED kugler/Lamper tåle regn?

Ja de er vejrbestandige dog må de ikke lægges I swimmingpool
.

Kan jeres LED kugler/Lamper oplades?

Ja, der medfølger oplader til alle vores LED kugler/Lamper.

Er LED kugler/lamper stærke?

Ja, de kan tale at blive tabt – de er lavet af stærkt PE.

Bliver LED kugler/lamper misfarvet ?

Nej, de er uv-beskyttet mod solen.

Fragt

Hvor lang er leveringstiden?

Vi benytter af Post Danmark som tager 1-3 dage fra afsendelse af din(e) vare(r). Dog vil de i 99% af tiden komme frem dagen efter din ordre blev afsendt.
.

Hvad er forskellen på 'med omdeling' og 'vælg posthus'?

Med omdeling betyder levering direkte hjem til din hoveddør. Det betyder også at du skal være hjemme for at modtage pakken – ellers vil den blive lagt til afhentning på det nærmeste posthus.
Vælg posthus betyder at du selv kan vælge hvorhen pakken skal sendes. Det sker i vores checkout. Derefter vil du modtage T&T samt instrukser på hvad der sker herefter direkte fra Post Danmark.

Kan jeg få mit track&trace-nummer?

Det kan du sagtens. Du skal dog kontakte os med dit ordrenummer for det er muligt. Du vil dog altid modtage to SMS’er samt e-mails på din pakkes nuværende status samt dit T&T-nummer direkte fra Post Danmark selv.

Kan man afhente hos jer?

Ja, vi har netop lanceret muligheden for afhentning direkte fra vores varelager! Du vælger blot “afhentning efter aftale” når du bestiller. Du vil herefter modtage nærmere information omkring afhentning.