Spørgsmål & svar

Vi har herunder samlet en række spørgsmål og dertilhørende svar, som forhåbentlig kan være dig behjælpelig, hvis du skulle have et spørgsmål eller to. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. eller via mail eller Facebook. Vi har åbent alle hverdage fra 10-12.

Telefon: +45 78 73 72 60 / E-mail: info@lyshygge.dk

Generelt

Hvordan bruger jeg LED lysene?

Vi har lavet en brugsmanual til lysene, som beskriver, hvordan du bruger dem. Du finder den her: BRUGSANVISNING TIL LYSHYGGE LED STEARINLYS – dansk

Er LED stearinlys miljøvenlige?

Vores leverandør er BSCI-godkendt. Det vil sige, at produktionen er foregået over ordentlige arbejdsforhold, ligesom der er kontrol af råvarer. Stearinlysene er fremstillet af 100% paraffin. Derudover er der ingen risiko for sod, røg eller partikler i luften, hvilket der er ved almindelige stearinlys. LED stearinlys mindsker forureningen af indeklimaet.

Hvad er billigst – alm. lys eller LED lys?

LED lys er betydeligt billigere i drift end almindelige stearinlys.

Ligner LED stearinlys rigtige lys?

Vores LED stearinlys har en bevægelig og livagtig flamme på toppen af lyset, så det ligner, at lyset står og blafrer. Lysene er lavet i 100 % ægte paraffin, hvilket giver en autentisk følelse af stearinlys. Så det er meget tæt på, at LED stearinlys ligner ægte lys.

Hvilken farve har LED stearinlysene?

Flammen er hvid/lys cremefarvet og giver et varmt skær, dog uden at være gul/orange. Farven på selve lyset afhænger af din valgte model. Stearinlysene findes i forskellige farver som sort, mint, askegrå m.m. Det fremstår af produktbillederne og -beskrivelserne, hvilken farve stearinlysene har.

Lyser de meget op?

LED-stearinlysene lyser lige så meget op som almindelige stearinlys. Du kan dog skrue ned for lysstyrken på de fleste af vores lys – så sparer du også på batteriet.

Kan LED stearinlysene bruges hele året?

Ja, du kan nyde de små glimt hele året, både indenfor og udenfor – så længe de ikke får fugt.

Hvilke batterier skal jeg bruge??

Vi har haft nogle uforklarlige henvendelser, hvor nogle kunder har brugt Duracell i led stearinlys og de virkede ikke, så har de prøvet med et andet mærke også virker lysene.

Forklaring: Den har vi ikke…

Følger der fjernbetjening med til LED-sættene?

Til de fleste bloklyssæt a 3 stk medfølger fjernbetjening, men tjek at det står under hvert sæt om fjernkontrol medfølger !!

Følger der batterier med til LED-sættene?

I nogle sæt medfølger batterier uden betaling. Dette vil stå tydeligt markeret ved den enkelte produktbeskrivelse. Hvis ikke der medfølger gratis batterier til dit ønskede produkt, kan du købe batterier her.

Afgiver LED-lysene lyd, når de er tændt?

For at gøre lysene mest livagtige, er de lavet med en bevægelig flamme midt i lyset. I sjældne tilfælde kan der opstå en lille lyd fra bevægelsen, men der er oftest ingen lyd fra lysene. Tip: Hvis du har fået et lys, der afgiver lyd, kan du med en stille hånd sætte flammen på plads i lyset.

Tåler LED stearinlysene at stå i solen?

Nej. Ligesom almindelige stearinlys risikerer LED-stearinlysene at smelte i solen.

LED kugler og LED lamper

Kan LED kugler/Lamper tåle regn?

Ja de er vejrbestandige. De må dog ikke lægges i swimmingpool eller lignende steder.

Kan LED kugler/Lamper oplades?

Ja, der medfølger oplader til LED kuglerne Mia samt LED lamperne Maria og Louisa.

Er LED kugler/lamper slidstærke?

Ja. De kan tåle at blive tabt, da de er lavet af stærkt PE-materiale.

Bliver LED kugler/lamper misfarvet af solen?

Nej, de er UV-beskyttet.

Fragt

Hvor lang er leveringstiden?

Vi benytter os af Post Nord. Leveringen sker 1-3 dage efter din(e) vare(r) er blevet afsendt. Oftest vil forsendelserne komme frem dagen efter afsendelse.

Hvad er forskellen på 'med omdeling' og 'vælg posthus'?

Med omdeling betyder, at leveringen sker direkte hjem til din hoveddør. Det betyder også, at du skal være hjemme for at modtage pakken – ellers vil den blive lagt til afhentning på det nærmeste posthus.

 

Vælg posthus betyder, at du selv kan vælge et andet afhentningssted. F.eks. dit nærmeste posthus. Dette gøres i vores check-out. Derefter vil du modtage Track & Trace-nummer samt instrukser fra Post Nord om, hvad der sker herefter.