Spørgsmål & svar

Vi har herunder samlet en lang række spørgsmål som forhåbentlig kan være dig behjælpelig, hvis du skulle have et spørgsmål eller to. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, så skal du endelig kontakte os via tlf./sms, pr. mail eller facebook. Vi har åbent hverdage fra 10-16. Telefon: +45 60 88 10 57 / E-mail: info@lyshygge.dk

Generelt

Er LED stearinlys miljøvenlige?

Vores leverandør er BSCI godkendt. Det vil sige, at produktionen er foregået over ordentlige arbejdsforhold, ligesom der er kontrol af råvarer. Stearinlys er fremstillet af 100% paraffin.
Derudover er der ingen risiko for sod, røg og partikler i luften, som der ellers er ved almindelig stearinlys. Det mindsker en forurening af indeklimaet.

Hvad er billigst – alm. Lys eller LED-lys ?

LED lys er betydeligt billigere i drift end alm. bloklys.

EKSEMPEL : Du har tændt lys 4 timer hver dag i gennemsnit, så sparer du kr 431,- per lys du har, hvis du skifter til vort SOFIA sæt, der brænder i over 1600 timer. DVS har du idag 3 almindelige stearinlys på 20 cm sparer du kr 431×3= kr. 1293 ved at købe vort Sofia sæt. Derudover slipper du for os, risiko for brand og væltet stearin ved at skifte til LED stearinlys.

Ligner LED stearinlys rigtige lys?

Vores LED stearinlys har en bevægelig og livagtig flamme på toppen af lyset, så det ligner, at lyset står og blafrer. Lysene er lavet i 100 % ægte paraffin, hvilket giver en autentisk følelse af stearinlys. Så det er meget tæt på, at LED stearinlys ligner ægte lys.

Hvilken farve har lysene?

Flammen er hvid/lys cremefarvet og giver et varmt skær, dog uden at være gult/orange. Farven på lyset afhænger af din valgte model. De kommer i forskellige farver som sort, mint, askegrå m.m. Det står klart anvist under hver enkelt produkt samt på billederne.

Lyser de meget op?

Lysene lyser lige så meget op som almindelig stearinlys. Du kan dog skrue ned for lysstyrken, så sparer du også på batteriet.
.

Kan LED stearinlysene bruges hele året?

Ja, du kan nyde de små glimt hele året. Både indenfor om vinteren eller til sommeraftner udenfor. Så længe de ikke får fugt, er det hyggeligt på alle tider af året.

Hvor lang tid holder batterierne?

De LED stearinlys, der bruger AAA batterier holder i cirka 80 timer. Dem med AA holder i cirka 120 timer. Det er dog en god idé at skrue ned for lysstyrken, så sparer du på batteriet.

Følger der en fjernbetjening med til alle sættene?

Ja, det gør der ganske gratis på de fleste sæt.

Følger der batterier med til alle sættene?

Nej, det er kun i vores DE LUXE sæt eller hvor det er klart anvist. Der står under det enkelte produkt om det medfølger eller ej.

Siger jeres lys noget, når de er tændt?

Selvom lysene ser så livagtige ud som overhovedet muligt, bevæger flammen sig. Så der er ingen lys fra lyset.

Må jeres LED-stearinlys stå i solen?

nej, ligesom almindelige stearinlys kan de ikke tåle dette – de smelter.

LED-kugler/lamper

Kan LED kugler/Lamper tåle regn?

Ja de er vejrbestandige dog må de ikke lægges I swimmingpool
.

Kan jeres LED kugler/Lamper oplades?

Ja, der medfølger oplader til alle vores LED kugler NORA og MIA, samt vore Maria og Louisa lamper.

Er LED kugler/lamper stærke?

Ja, de kan tale at blive tabt – de er lavet af stærkt PE.

Bliver LED kugler/lamper misfarvet ?

Nej, de er uv-beskyttet mod solen.

Fragt

Hvor lang er leveringstiden?

Vi benytter af Post Danmark som tager 1-3 dage fra afsendelse af din(e) vare(r). Dog vil de i 99% af tiden komme frem dagen efter din ordre blev afsendt.
.

Hvad er forskellen på 'med omdeling' og 'vælg posthus'?

Med omdeling betyder levering direkte hjem til din hoveddør. Det betyder også at du skal være hjemme for at modtage pakken – ellers vil den blive lagt til afhentning på det nærmeste posthus.
Vælg posthus betyder at du selv kan vælge hvorhen pakken skal sendes. Det sker i vores checkout. Derefter vil du modtage T&T samt instrukser på hvad der sker herefter direkte fra Post Danmark.