Hygge er næsten altid lig med stearinlys, men ægte stearinlys forurener dit hjem og indeklima. Derfor er LED stearinlys et godt alternativ, når du vægter hyggen og miljøet højt. Men hvilke LED stearinlys skal du vælge? Og hvad passer lige netop til dine behov? Ja, der er mange muligheder, så derfor guider vi dig igennem den store verden af LED stearinlys.

Hvad betyder noget for dig?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad det vigtigste kriterie er for dig ift. LED stearinlys. Er det størrelsen på lyset? Batteritiden? At du kan bruge det til særlige lysestager? Nedenfor uddyber vi de forskellige kriterier.

Tynde eller tykke lys?

I vores sortiment af LED stearinlys har vi både lys med en diameter på  5 cm, 7,5 cm og på 10 cm. Det lyder ikke som en særlig stor forskel, men det er nu muligt at se forskellen i virkeligheden. Hvis du ønsker dig et ”normalt” bloklys på størrelse med de ægte stearinlys, du kan købe i de fleste butikker, skal du gå efter en diameter på 7,5 cm. Hvis du ikke har noget i mod, at lyset er lidt kraftigere og mere bastand, skal du gå efter diameteren på 10 cm, modsat ønsker du en slankere udgave er det 5 cm du kan vælge. Alle kan bruges på borde, i reoler, vinduer mm.

Ekstra lang batteritid?

Standardbatteritiden på LED stearinlys på diameter 5 cm er op til 400 timer, men vore LED stearinlys på 7.5 og 10 cm har ekstra lang batteritid. Vi har lys med 1800 timers batteritid. De er særlig gode til steder, hvor du har lysene tændt hele tiden. Det kan for eksempel være på arbejdet, på køkkenbordet eller andre steder, du opholder dig meget.

 

LED stearinlys med ekstra batteritid:

Lys til specielle stager?

Vi har også udviklet LED stearinlys, der passer til særlige stager fra mærker som: Menu, Piet Hein, Georg Jensen, Kähler mfl. Så du også kan få miljøvenlige lys til alle dine stager.

Cobra LED stearinlys, der passer til Georg Jensens Cobra gulvstager og Alter stager. Bemærk, hvis du har Cobra bordstager fra Georg Jensen, skal du have fat i vore Kronelys.

Anna LED stearinlys passer til Piet Hein gulvstager. Bemærk, hvis du har Piet Hein bordstager, skal du have fat i Kronelys.

LED lys til piet hein stager

 

Værd at vide om alle LED stearinlys sæt

Alle lys er lavet af 100% ren paraffin. Det gør, at alle vores LED stearinlys er autentiske og kan forveksles med ægte stearinlys. Lysene kommer som regel med fjernbetjening – information herom står angivet under hver produktbeskrivelse. Med fjernbetjening kan du tænde og slukke LED stearinlysene, uden at skulle rejse dig. Du kan også bruge fjernbetjeningen til at skrue op og ned for lysstyrken. Vi kan derudover varmt anbefale at bruge timer-funktionen på vores LED stearinlys – herved tænder og slukker lysene helt automatisk på samme tidspunkt hver dag. Nemmere bliver det ikke.