Hvordan kan vi hjælpe?

SPØRGSMÅL & SVAR

Vi har herunder samlet en række spørgsmål og dertilhørende svar, som forhåbentlig kan være dig behjælpelig, hvis du skulle have et spørgsmål eller to. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig på mail eller Facebook.

 E-mail: info@lyshygge.dk

GENERELT

HVORDAN BRUGER JEG LED LYSENE?

Vi har lavet manualer til lysene, som beskriver, hvordan du bruger dem. Du finder manualerne her: vejledninger til vores lys

ER LED STEARINLYS MILJØVENLIGE?

Vores leverandør er BSCI-godkendt. Det vil sige, at produktionen er foregået over ordentlige arbejdsforhold, ligesom der er kontrol af råvarer. Stearinlysene er fremstillet af 100% ægte stearin, undtaget vores Anna bloklys, som er fremstillet af 100% paraffin. Derudover er der ingen risiko for sod, røg eller partikler i luften, hvilket der er ved almindelige stearinlys. LED stearinlys mindsker forureningen af indeklimaet.

HVAD ER BILLIGST – ALM. LYS ELLER LED LYS?

LED lys er betydeligt billigere i drift end almindelige stearinlys.

LIGNER LED STEARINLYS RIGTIGE LYS?

Vores LED stearinlys har en smuk 3D dråbeformet flamme, som giver et varmt, hvidt lys. Selve flammen er fast, men lyset indeni kan ”blafre”, så det til forveksling ligner den ægte vare. Dertil er lysene fremstillet af ægte stearin, og tilsammen gør dette, at lysene ligner rigtige lys.

Vores Anna-kollektion har en bevægelig flamme, så det er selve flammen, der bevæger sig og ”vipper”. Derudover er bloklysene her lavet af paraffin og kronelysene af plast. Den bevægelige flamme gør, at det ligner, at lyset blafrer en smule, og giver et meget realistisk udtryk på lysene.

HVILKEN FARVE HAR LED STEARINLYSENE?

Flammen på lysene har et varmt hvidt skær.
Selve lysene kan du finde i flere forskellige farver.

LYSER DE MEGET OP?

LED-stearinlysene lyser lige så meget op som almindelige stearinlys. Med fjernbetjeningen kan du justere lysstyrken på lysene og dermed spare på batteriernes levetid. Vær opmærksom på, at fjernbetjeningen skal tilkøbes, medmindre andet er informeret under produktet på hjemmesiden.

KAN LED STEARINLYSENE BRUGES HELE ÅRET?

Ja, du kan nyde de små glimt hele året, både indenfor og udenfor – så længe de ikke får fugt.

Ønsker du lys, der kan tåle at stå udenfor i regn, så kan du se nærmere på vores udendørslys, som du finder lige her.

HVILKE BATTERIER SKAL JEG BRUGE?

Er du i tvivl om typen af batteri til netop dit lys, så kan du se hvilket batteri, der passer til lyset under specifikationer på hjemmesiden.

FJERNBETJENING KAN TILKØBES TIL DE FLESTE LYS

Under specifikationer til hvert produkt står der, om en fjernbetjening kan anvendes til at kontrollere lyset.

FØLGER DER BATTERIER MED?

Nej, batterierne kan tilkøbes særskilt på vores hjemmeside.

TÅLER LED STEARINLYSENE AT STÅ I SOLEN?

Nej. Ligesom almindelige stearinlys risikerer LED-stearinlysene at smelte i solen.

BATTERITID

Den opgivne batteritid er når produktet brænder uafbrudt. Ved brug af timer/fjernbetjening kan batteritiden nedsættes, hvor meget afhænger af batteritypen. Ved AAA og 1 x cr2032 batterier er det mere end ved C-batterier.

HVORDAN BRUGER JEG DEN SORTE FJERNBETJENING?

Først og fremmest kan du med fordel sikre dig, at det produkt du ønsker at bruge fjernbetjening til, kan styres med fjernbetjening. Dette kan du tjekke under hvert produkt på vores hjemmeside.

Når du skal bruge fjernbetjeningen, er det vigtigt at du har fjernet den lille plastic-snip, der sidder i bunden af fjernbetjeningen. Dernæst skal du sørge for at have tændt lyset under bunden, før du herefter kan bruge fjernbetjeningen til at styre dem med. Husk at du skal være indenfor en rækkevidde af lysene, og at du skal pege fjernbetjeningen mod de lys, som du ønsker, skal tænde. Bølger fra radio og lign. kan i nogle tilfælde påvirke brugen af fjernbetjening. Vil du læse mere om fjernbetjeningen og dens funktioner, så kan du klikke her.

LED KUGLER OG LED LAMPER

KAN LED KUGLER/LAMPER TÅLE REGN?

Ja de er vejrbestandige. De må dog ikke lægges i swimmingpool eller lignende steder.

KAN LED KUGLER/LAMPER OPLADES?

Ja, lamper og LED kugler til USB opladning kan oplades i stikkontakt – husk her at tilkøbe et stik. Vores solcelle lamper og LED kugler lades op ved at stå i fuld solskin i 8 timer. Er der en on/off knap på lampen, så skal produktet stå på ”off”, når den skal lades op.

ER LED KUGLER/LAMPER SLIDSTÆRKE?

Ja. De kan tåle at blive tabt, da de er lavet af stærkt PE-materiale.

BLIVER LED KUGLER/LAMPER MISFARVET AF SOLEN?

Nej, de er UV-beskyttet.

FRAGT

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Vi benytter os af Post Nord. Leveringen sker 1-3 dage efter din(e) vare(r) er blevet afsendt. Oftest vil forsendelserne komme frem dagen efter afsendelse.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ 'MED OMDELING' OG 'VÆLG POSTHUS'?

Med omdeling betyder, at leveringen sker direkte hjem til din hoveddør. Det betyder også, at du skal være hjemme for at modtage pakken – ellers vil den blive lagt til afhentning på det nærmeste posthus.

 

Vælg posthus betyder, at du selv kan vælge et andet afhentningssted. F.eks. dit nærmeste posthus. Dette gøres i vores check-out. Derefter vil du modtage Track & Trace-nummer samt instrukser fra Post Nord om, hvad der sker herefter.

Mangler du stadig svar på dit spørgsmål?

Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.