Lyshygges historie

”Vi skabte lyshygge, fordi vi ikke ville gå på kompromis med vores indeklima og hyggen i hjemmet.”

Skadelige bivirkninger fra stearinlys

Vi elsker lys, vi elsker hygge, derfor skabte vi lyshygge tilbage i 2015. Stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler på en stærkt trafikeret vej. Men for os er stearinlys er jo lig hygge, så vi gik på jagt efter et miljøvenligt alternativ. Og det fandt vi! Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv.

Udsolgt efter de første 2 måneder 

Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt alle af de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter.

Et tak for jer

Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du?

 

De hyggeligste hilsner

Kim og Rikke

Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk