Du kan nu ta 3 og betal for 2 på udvalgte produkter. Du får den billigste gratis. Se produkterne her.

Hvordan det hele startede…

Der var engang en far og hans datter.
Ja, det lyder jo næsten som starten på et eventyr.
Men ikke desto mindre, er dette eventyr sandt.
For sådan gik det til, at vi åbnede lyshygge.dk.
Hvorfor spørger du måske dig selv?
Fordi vi ville bringe mere hygge ind i hverdagen – både hos dig og hos os. Hygge er altid lig med stearinlys i vores familie. Men desværre er det sådan, at stearinlys forurener en del og er direkte skadelige for kroppen. Derfor tænkte vi i andre baner og fandt LED stearinlys. Lys, der både er hyggelige, men også sunde for os. Der er ingen grund til at hygge med dårlig samvittighed. Siden tog det fart, og i dag tilbyder vi en lang række varer inden for bæredygtig hygge-belysning.

I Lyshygge tror vi nemlig på, at hvis vi bare bringer en lille smule hygge ind i vores liv hver dag, vil det hele være lidt nemmere og rarere. Vi håber, du kan finde noget, du kan bruge til at skabe mere hygge hos dig!

Om os

 

Lyshygge.dk er en dansk webshop, som åbnede dørene i efteråret 2015. Hos lyshygge.dk går vi op i at levere LED produkter af høj kvalitet, så du kan nyde de små glimt i hverdagen. Vores intention er at skabe et hyggeligt og miljøvenligt indeklima.

 

Du skal ikke betale for mærket, men blot for kvaliteten og designet. Hos lyshygge.dk er vores vigtigste forudsætning for succes tilfredse kunder.

HVEM ER VI?

 

Lyshygge.dk er ejet af MRKK ApS (CVR36891963), hvilket er et dansk-registreret selskab. Alle køb foretaget hos os er dermed underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for dig som kunde.