Lyshygges historie

”Vi skabte lyshygge, fordi vi hverken ville gå på kompromis

med et miljøvenligt indeklima samt hyggen i hjemmet.

Skadelige bivirkninger fra stearinlys

Vidste du, at stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler udleder på en stærkt trafikeret vej? Nej? Det gjorde vi heller ikke, før Kim var en tur i Østen tilbage i 2015.

 

Her så han LED stearinlys for første gang og tænkte: ”Det her – det er smart.” Han tog et sæt lys med hjem, viste hans døtre dem, som begge havde samme reaktion: ”De er flotte, det er smart, og det er miljøvenligt.” Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv.

Et sundere alternativ

Vi begyndte at se os om efter LED stearinlys i Danmark, men kunne ikke finde nogle, som vi synes, både havde den rette kvalitet, den velkendte hyggelige stemning og var miljøvenlig både for vores kroppe og vores klode. Derfor udviklede vi vores egne LED stearinlys og begyndte at sælge dem på nettet.

 

Udsolgt efter de første 2 måneder

Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt af alle de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. Et tilfældigt møde med LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter.

 

Vi ønsker at blive bedre hver dag

Tilbage i 2015 var vores største fokus at udskifte ægte stearinlys til et bedre alternativt, der ikke udløste røg og sod i hjemmet. Men vi er også blevet klogere siden da. Nu handler det ikke kun om, at selve lyset er miljøvenligt men også, at indpakningen er det, at vores hjemmeside er CO2 neutralt, at vi bruger de mest miljøvenlige batterier, og at vi genbruger alt, hvad der kan genbruges. Vi er ikke i mål endnu, men vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Det kan du læse mere om her. 

Et tak for jer

Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke  går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du?

 

De hyggeligste hilsner

Kim og Rikke

Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk