Julen nærmer sig med hastige skridt, og lige om lidt er det december.

Allerede nu er vores julesalg gået i gang – og vi fornemmer, at mange af jer derude, glæder sig ligeså meget til julen, som vi gør.

Vi er godt i gang i det lille juleværksted. Vi pakker og pakker, og er stolte af, at så mange vil skifte deres ægte stearinlys ud med LED julelys.

Det er nemlig både mere sikkert og mere miljøvenligt at vælge LED stearinlys til julens mange dekorationer.

Og så er det altså også rigtig smart, at du kan genbruge lysene hele året rundt.

Nedenfor har jeg samlet de allermest solgte produkter op til julen – indtil videre selvfølgelig. Vi har jo ikke ramt julen helt endnu 🙂

 

JULENS TOP 3 PRODUKTER: 

1. LUNA LED JULETRÆSLYS 

Julelys på juletræet er prikken over i’et, og det er så hyggeligt. Men hvis du normalt bruger ægte stearinlys, følger der også en bekymring med om brand. Vi har førhen altid haft en spand vand stående ved siden af, hvis uheldet var ude. Det behøver vi ikke mere. Nu bruger vi LED juletræslys, som passer i vores normale holdere – men vi slipper nu for brandfaren og bekymringerne. Dejligt!

Lysene kan sættes på timer i 4 eller 8 timer, hvorefter de tænder/slukker automatisk samme tidspunkt hver dag – så de lyser smukt hver dag op til jul.

Se Luna LED Juleytræslys her

2. LUNA LED KALENDERLYS

Jeg elsker adventsdekorationer og generelt alle juledekorationer. Derfor er det oplagt at bruge Luna LED kalenderlys – og det er der også mange af jer, der ude der synes. Jeg synes, det er superfint at lave en dekoration som nedenfor med dem.

Se Luna LED Kalenderlys her.