Juletid er også hyggetid med stearin og god mad i de varme stuer. Alt sammen rigtig hyggeligt, men desværre bliver adventskranse og juledekorationer i gran hurtigt tørre og brandfarlige. Men det kan forholdsvis nemt forhindres.

 

Godt tip til juledekorationen

Jeg er typen, der elsker jul. Så snart det bliver den 1. december, skruer jeg op for julemusikken. Juledekorationerne står klar til at blive tændt, og hele hytten dufter af hjemmebag. Men jeg oplever, at jeg hurtigt kan brænde dekorationerne ned, inden jeg overhovedet er halvvejs inde i december. Jeg er også hele tiden bange for, at jeg bliver grebet af hyggen og glemmer at slukke stearinlyset. Tørt gran og ægte ild er bare ikke en god kombination.

Derfor elsker jeg at lave juledekorationer med LED stearinlys. De står fint hele julen, de brænder ikke ned, der er ingen risiko for brandfare – og de giver et ligeså autentisk lys som et ægte stearinlys.

Det skal du bruge

I overstående video, kan du se en trin for trin guide til at lave en nem og enkel juledekoration. I min dekoration brugte jeg julepynten fra sidste år, måske har du også noget guld i gemmeren? Ellers er det helt sikkert nemt at finde i dit lokale supermarked.

Jeg har endda brugt kunstigt gran. Kan du se forskel? På den måde syner juledekorationen frisk hele december. Den brænder hverken ned eller visner – dét, synes jeg altså, er dejligt.

Har du andre tips til at holde juledekorationen frisk og flot? Så hører jeg meget gerne om dem . God fornøjelse,

 

De hyggeligste hilsner

Rikke