Lyskæder er hyggelige året rundt, og vi er af den holdning, at dem kan vi ikke få for mange af. Men hvilke skal du vælge, og hvilke passer til dine behov? Vi guider dig her igennem de forskellige lyskæder.

Batteri, stikkontakt eller solceller?

En lyskæde på batteri kan du bruge lyskæden overalt uden at skulle tage højde for en stikkontakt eller en ledning, der måske ikke er lang nok. En lyskæde på batteri kan både ligge på et spisebord, som dekoration når du får gæster, den kan hænge i vinduet, langs væggen over billeder og alle de steder, du kan komme i tanke om. Til gengæld skal du også skifte batterier, når du har opbrugt energien i batterierne.

En lyskæde med stikkontakt kan du også bruge overalt, så længe ledningen kan nå hen til en stikkontakt. Typisk vil ledningen også være længere uden lamper eller lanterner, så den netop har mulighed for at nå. Ellers vil du kunne hænge den i vinduet, langs væggen, over spejlet, og hvor du ellers kan være kreativ at hænge den.

 

En lyskæde på solceller er naturligvis et godt valg, hvis du har behov for lys i nogle timer når det er mørkt og der er godt med sol om dagen til at lade dem op.